„Туристички форум Србије“ на Палићу

Туристичка организација Србије (ТОС), у сарадњи са овогодишњим домаћином Туристичком организацијом града Суботице, организовала је девети по реду Туристички форум, од 09.-12. маја 2018. године на Палићу.

Потпредседник Владе Републике Србије и министар туризма, трговине и телекомуникација Расим Љајић отворио је  Туристички форум у среду, 09. маја 2018. године, у 18.00 часова, Палић.

Туристички форум Србије је вишедневни догађај у организацији ТОС-а, који има за циљ да кроз едукативне сесије и радионице упозна представнике локалних туристичких организација са савременим трендовима у представљању и промоцији туристичких потенцијала. Ове године едукативне сесије и радионице биле  су посвећене детаљнијем упознавању са креирањем, развојем и промоцијом туристичког производа, као и медијском комуникацијом туристичке дестинације.

Спортска такмичења и упознавање са туристичком понудом краја у коме се Туристички форум одржава нису била  изостављена  ни ове године. Оне су саставни део вишедневног догађаја и један од начина поспешивања сарадње представника туристичких организација широм земље, као и других туристичких радника.

 

 

About admin

Check Also

Возић „Роштиљко“

Град Лесковац и Туристичка организација града Лесковца су данас, поводом обележавања међународног празника рада својим …