СЕВЕРИНА НА ЗАВРШНОМ НАСТУПУ 30. „РОШТИЉИЈАДЕ“

Синоћ је на јубиларној 30. Роштиљијади прави спектакл направила једна од највећих звезда на Балкану – Северина.

Огроман број људи уживао је у нотама прелепе Сплићанке.

Пре наступа за Северину био је приређен пријем у кабинету градоначелника др Горана Цветановића који је том приликом казао:

„Веома смо срећни што Ваш наступ представља круну овогодишње Роштиљијаде и што је Ваш концерт данас, када завршавамо са наступима.

Верујте ми, у граду је настао прави колапс и уверен сам да ће ово вече бити једно од најпосећенијих од самог почетка одржавања ове наше дивне манифестације.“

„Чекамо сутрашњи дан да добијемо званичне податке о броју посећености , али верујем да је на овом 30. рођендану Роштиљијаде дошло највише људи,“ – додао је градоначелник Цветановић.

Северина Којић захвалила се свима и казала:

„Велика ми је част и задовољство што сам део нечега што је српско и традиционално, ја се заиста захваљујем од свег срца организаторима који су ме имали на списку. Нисам никада била у Лесковцу, и узбуђена сам,“ – додајући да позива Лесковац да дође у Сплит и да се направе Дани рибе и роштиља, – „да се мало такмичимо“ – нашалила се она.

Текст и фотографија преузета са сајта Град Лесковац

About admin

Check Also

Туристичкој организацији града Лесковца додељена је  „Златна амфора“ за вишегодишњи допринос развоју и афирмацији туризма као и за најуспешнију организацију 31. „Роштиљијаде“.

На свечаности коју је данас, 22. децембра  приредио специјализовани туристички часопис YU Travel, традиционално, 26. пут за …