Састанак партнера на ИПА пројекту „Магија синергије“

Пројекат Магија Синергије (№ ЦБ007.2.12.002) у оквиру Интеррег – ИПА програма прекограничне сарадње Бугарска – Србија је заједничка иницијатива општине Елин Пелин, Бугарска, Туристичке организације града Лесковца, Србија и Центра за развој Јабланичког и Пчињског округа, Србија. Циљ пројекта је стварање ефекта синергије заједничког деловања туристичких актера на пољу повезивања фестивала, израде заједничких планова развоја туризма и нових туристичких производа/сервиса у пограничном подручју Елин Пелин и Лесковац. Овај пројекат суфинансира Европска унија кроз Интеррег-ИПА Програм прекограничне сарадње Бугарска – Србија.

Одржан је радни састанак у општини Елин Пелин у Бугарској, на коме су присуствовали партнери на пројекту:  Туристичка организација града Лесковца и Центар за развој Јабланичког и Пчињског округа. Дикутовало се о будућим активностима на пројекту.

About admin

Check Also

Туристичкој организацији града Лесковца додељена је  „Златна амфора“ за вишегодишњи допринос развоју и афирмацији туризма као и за најуспешнију организацију 31. „Роштиљијаде“.

На свечаности коју је данас, 22. децембра  приредио специјализовани туристички часопис YU Travel, традиционално, 26. пут за …