Промоција туристичке атракције – нови ВОЗИЋ

Данас је у етно комплексу Шоп-Ђокић одржана свечаност поводом промоције нове туристичке атракције нашег града – туристичког возића, који је један од најзначајнијих резултата пројекта „Магија синергије“ који спроводе општина Елин Пелин, Центар за развој Јабланичког и Пчинјског округа и Туристичка организација града Лесковца. Ради се о најсавременијем возилу овог типа које је израђено у складу са европским стандардима и свим потребним атестима које ће након регистрације и обуке лиценцираног возача моћи ће да се користи.
Захваљујући овој својеврсној атракцији, убудуће ће гости Лесковца моћи да на другачији начин упознају најзначајније туристичке локалитете нашег града. Овом приликом су сви заинтересовани суграђани искористили прилику да се фотографишу крај воза, а у сусрет најрадоснијем празнику, Ускрсу, Град Лесковац и Туристичка организација града Лесковца поделили су скромне поклоне присутним грађанима.

About admin

Check Also

Возић „Роштиљко“

Град Лесковац и Туристичка организација града Лесковца су данас, поводом обележавања међународног празника рада својим …