ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ ЛЕСКОВЦУ НА ДУНАВСКОМ БИЗНИС ФОРУМУ

Град Лесковац добитник је још једног признања на Дунавском бизнис форуму. Овога пута Лесковцу је припала повеља „Дунавски капетан“ у категорији Најпрепознатљивија гастро манифестација региона, за организацију лесковачке „Роштиљијаде“.

Повеља је на Осмом Дунавском бизнис форуму, одржаном јуче у Мастер центру Новосадског сајма, уручена градоначелнику Лесковца, др Горану Цветановићу. Осми Дунавски бизнис форум одржан је уз покровитељство Привредне коморе Србије, у организацији Медиа инвент, Унија послодавац Србије и Институт европских региона из Салцбурга.

Повеља је градоначелнику Цветановићу уручена уз образложење да се веома вреднују досадашњи резултати у раду на повезивању људи, идеја и тржишта, у Јабланичком округу и Србији, као и развојна перспектива Града Лесковца.

Градоначелник Цветановић након преузимања повеље изразио је велико задовољство чињеницом да је Лесковцу припало још једно признање Дунавског бизнис форума након уручења повеље „Дунавски капетан“ у категорији паметни градови, „Златног кључа“ и „Капетан Миша Анастасијевић“.

Текст и фотографија преузети са сајта Град Лесковац 

About admin

Check Also

Лесковац упркос пандемији гради мостове са суседима

Након дводневне посете бугарском граду Елин Пелин поводом реализације пројекта Магија синергије који заједнички са …