Дан лесковачке мућкалице

Дан лесковачке мућкалице 2019.

Висока пословна школа струковних студија Лесковац и Туристичка организација Лесковца, под покровитељством града Лесковца, организују манифестацију „Дан лесковачке мућкалице 2019“ у четвртак, 30. маја 2019. године.
Окупљање и почетак манифестације биће у дворишту Шоп Ђокићеве куће у 18:00 часова, а званично отварање и дегустација у 19:00 часова.
Лесковачку мућкалицу за све посетиоце спремаће гастрономи Високе пословне школе, Трговинско-угоститељске школе, Средње школе „Светозар Крстић Тоза“ Вучје, као и особље ресторана „Грош“, „Колиба“, „Ђокић“, „Томина прича“, „Једно место“ и „Дионис“. Један од спонзора манифестације је и Дестилерија „Тривулеск“, а предвиђен је и пригодан музички програм.
Позивамо све грађане да дођу и уживају у укусима лесковачке мућкалице, коју ће припремати врхунски гастрономи града Лесковца!

About admin

Check Also

Туристичкој организацији града Лесковца додељена је  „Златна амфора“ за вишегодишњи допринос развоју и афирмацији туризма као и за најуспешнију организацију 31. „Роштиљијаде“.

На свечаности коју је данас, 22. децембра  приредио специјализовани туристички часопис YU Travel, традиционално, 26. пут за …