Црвена јабука на Роштиљијади: Жера и поред лошег здравственог стања изашао на бину и „запалио“ Лесковац

Мучнина и јаки болови у стомаку нису спречили фронтмена популарне сарајевске групе да се попне на бину и запева неке од својих највећих хитова старих и преко тридесет година.

Симболично, песмом „Да ме болиш“ отворен је концерт у центру Лесковца, а у публици која је одрастала уз музику Црвене јабује, као и оне која се још увек није била ни родила, орили су се и стартији хитови попут: „Туго, несрећо“, Бјежи кишо с прозора“, Дирлија“, „Волио бих да си ту“…

Иако је Жера због здравствених проблема одложио конференцију за медије за сутрадан, пре одласка из Лесковца, и ове вечери су момци из Црвене јабуке показали да су сјани музичари, који су од прве кренули са највећим хитовима.

У једном тренутку, негде на половини концерта, дошло је до техничких проблема. Црвена јабука је направила станку, али је публика наставила да пева прекинуту песму. Чак је и Жера морао да моли окупљене Лесковчане да буду мало тиши како би техничко особље наштеловало све како треба. Kонцерт је убрзо настављен на одушевљење присутних и трајао је до једног сата иза поноћи.

Они који су се нашли у публици вечерас били су сјајни и гласни, а најсипатичнији су заправо били тинејџери који су све хитове „Јабуке“ знали напамет.

Жера, који је у једном тренутку чак на бини запалио и цигарету, поручио им је да су му они дали снагу да вечерас пева на светковини роштиља.

Текст и слике преузете са сајта ЈугМедиа

About admin

Check Also

Лесковац упркос пандемији гради мостове са суседима

Након дводневне посете бугарском граду Елин Пелин поводом реализације пројекта Магија синергије који заједнички са …